1400/12/23
بلاگ

تحلیل بنیادی شرکت سیمان ساوه(ساوه)

معرفی شرکت سیمان ساوه
  •  شرکت سیمان ساوه دارای دو کارخانه سیمان سفید و سیمان خاکستری می باشد که شرکت سیمان سفید ساوه با احداث یک واحد تولیدی به ظرفیت 500 تن در روز در کیلومتر 60 جاده ساوه - بوئین زهرا ( استان مرکزی ) در اردیبهشت سال 1375 به بهره برداری رسید. طرح توسعه کارخانه سیمان سفید به منظور افزایش ظرفیت کلینکر در سال 1378 آغاز و پس از نصب ماشین آلات در تیرماه 1375 مورد بهره برداری قرار گرفت. ظرفیت تولیدی کارخانه سیمان سفید پس از اجرای طرح توسعه، روزانه 1،000 تن می باشد. تکنولوژی به کار رفته در مجموعه کارخانه تولید سیمان سفید از Societe Des Climments Francise اخذ شده است این تکنولوژی بر اساس تولید به روش "تر" می باشد و استفاده از آن برای تولید سیمان، باعث افزایش درجه سفیدی بالای 91% و افزایش مقاومت مکانیکی آن است.خط تولید سیمان سفید توسط شرکت FCB فرانسه طراحی و نصب گردیده است.
  • طرح احداث کارخانجات سیمان خاکستری با ظرفیت ۷,۲۰۰ تن در روز پس از تصویب توسط سهامداران با استفاده از منابع ارزی ، در سال ۱۳۸۱ با خرید ماشین آلات و اجرای عملیات ساختمانی شروع و این پروژه از خرداد ماه ۱۳۸۶ رسما افتتاح و به بهره برداری رسید. ظرفیت تولید کارخانه سیمان خاکستری روزانه ۷،۲۰۰ تن و سرمایه گذاری صورت گرفته است 2،687 هزار میلیارد ریال می باشد. این کارخانه با تکنولوژی تولید به روش "خشک" راه اندازی شده است لازم به ذکر است که خط تولید سیمان خاکستری این شرکت توسط FLSmith کشور دانمارک طراحی و نصب گردیده است.
  • به موجب پروانه بهره برداری معادن آهک سید آباد، مارن کوشکک، مارن دو ، مارن ویدر، سنگ گچ آقدره، سنگ آهک الویر و کائولن عباس آباد صادره توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت امتیاز بهره برداری از معادن مذکور متعلق به شرکت سیمان ساوه (سهامی عام) می باشد.
  • درحال حاضر، شرکت سیمان ساوه (سهامی عام) جزء واحد تجاری فرعی شرکت سیمان فارس و خوزستان (سهامی عام) بوده (واحد نهایی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) می باشد.